Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Ja, i dag skal jeg ta for meg en hel middagsrett her. Kjøttkaker i brunsaus med gulrotstuing. En klype for meg er når jeg tar alle fingrene oppi saltfatet og klyper til
Nytes sammen med familien. Ta av varmen. 10-15 minutter Ta av varmen. Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Det er jo så masse god blomkål i butikkene nå og da passer det fint med en blomkålrett. Til og med ungene mine synes dette var godt og de var spesielt glad i den hvite sausen
Stek karbonadedeigen sammen med løk, hvitløk og krydder. Jeg burde krydret det sausen mer for det smakte ikke så mye, men bortsett fra det ble den ganske bra
Når det kommer til middag er jeg enda mer bevisst på det, for ikke bare går jeg fort lei av å både lage og spise det samme, men det er også utrolig bra for kroppen med ulike retter som gir ulike næringsstoffer
Da er det klart for servering. Fusilli med reker, røkelaks og østersopp. Dagens middags tips er fusilli med reker, røkelaks og østersopp som er en kjempegod og sunn middag
Blir kjøttsausen for tykk, sper du den ut med litt vann. Finhakk løken, hvitløkfeddene og stangselleriet og ha det i en stekepanne med høye kanten sammen med olivenoljen
som med all lavkarbo, ikke forestill det vanlig pizza, da blir du skuffet. Det hele toppes selvsagt med revet ost, og etter 15 minutter til i ovnen blir den slik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.