Fremgangsmåte Kok ris som anvist på pakken Stek karbonadedeig i en gryte sammen med krydder, hakkede, tomater, ketchup og maisenna ristet ut i litt vann Skjær paprika i biter og ha i gryten sammen med mais og den kokte risen
Jeg serverte gryterettenmed nystekte rundstykker til, og de ble brukt som skje – vi har nemlig en kreativ liten fyr hjemme som synes rundstykker kan dyppes i andre ting enn bare supper
Server gjerne med en god salat til. En enkel og smaksrik gryterett som passer perfekt på en søndag. Tilsett den andre bollen med resten av grønnsakene, ikke soppen
Finhakk hvitløk, vårløk og persille og bland inn sammen med salt og pepper. I det siste har jeg blitt fullstendig hekta på blomkålris, det er så ekstremt godt – noe av det beste jeg vet
Denne gangen får du oppskrift på blomkålris, stekt med spinat, feta og champignon. Derfor er det fint med oppskrifter som enten gjør det lett å servere ris/potet/pasta til de som ønsker det, eller, enda bedre, oppskrifter der du ikke savner disse tingene i det hele tatt
Dagens middagstips er en gryterettmed kjøtt og rotgrønnsaker. Vi har her brukt kjøtt fra oksehøyrygg da kjøttet blir veldig mørt og godt, men du kan fint bruke annet kjøtt eller la være å ha kjøtt i visst du heller vil ha en vegansk gryterett
Server gjerne med en god salat til. En enkel og smaksrik gryterett som passer perfekt på en søndag. Serveres med kokt ris, pasta, eller du kan ha mer kraft i gryten og du får en suppe
Kok de siste minuttene og så er det bare å nyte en enkel men smakfull og proteinrik vegetarisk middag Retten kan spises som den er , eller med baguetter, salat etc
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.