Det beste er om du kun grovmikser slik at du ser små biter av gulrot ogvalnøtter. En nydelig rå og saftig gulrotkakemed en deilig smak av gulrot, valnøtt og kokos
Pynt medvalnøtter. Valnøtter til pynt oppå kaken. Fikk plutselig så lyst på gulrotkake her om dagen. *Begynn med å gjøre i stand gulrøttene og grovhakk nøttene*
Hva med å bake en nydelig gulrotkake til søndagskaffen. Her er oppskriften på en saftig og god kake med smak av kardemomme og kanel, Til en rund form eller en liten langpanne trenger du
Kan man si en himmelsk gulrotkake mon tro. Saftig, med en søtlig smak av eple og honning sammen med kanel ogvalnøtter, et enkelt bakverk, men du verden her får du virkelig noe igjen for strevet
Jeg ønsket å lage en saftig kake som både barn og voksne ville like, så da ble det gulrotkake. Husk alltid å merke med dato, så vet du hvor lenge den har ligget i fryseren når du tiner den
Dette er en virklig deilig banankake med hakket sjokoladeogvalnøtter. Når det er høst og litt kjøligere i lufta, er det nydelig med varme, lune kaker, og gjerne kaker laget med frukt, sjokolade, nøtter og havre
Grovhakk den mørke sjokoladenog smelt den sammen med smøret i micro eller vannbad. Glutenfritt mel kan byttes ut med hvetemel, men anbefaler alle å hellerbruke glutenfritt da den sjokolade"kaker" som skal være litt myke (brownie, fondant) blir bedre med glutenfritt mel
Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, brunt sukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
♥ Dette er en tung, mektig og søt kake – kjempegod. Velkommen. Det er flere som har spurt etter oppskriften jeg brukte da jeg laget bursdagskake til mannen i huset, så her kommer den
Bland sammen med resten av ingrediensene. Veldig gode og sprø kjeks. I kjeksene som er på bildet brukte jeg faktisk Møllerens Fibra mel i stedet for vanlig hvetemel, og jeg kan ikke si at jeg smakte at det var grovt mel i de
Tilsett appelsinskall, havregryn, valnøtterog finhakket sjokolade til slutt. Enkle å lage er de også uten mye rot, bare å røre sammen, la deigen få hvile i kjøleskapet, gjerne over natten og så steke - kan det bli enklere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.