Elgkarbonader med dijonkrem og ovnsstekte grønnsaker
Hanne og Karis lavkarbohverdag
Hanne og Karis lavkarbohverdag
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2000 likere på Facebook! Det er nesten ikke til å tro. TO tusen mennesker som liker siden vår, og nesten 1000 unike brukere er innom bloggen hver eneste dag. Slik blir man ganske ydmyk av. Vi kan bare si en eneste ting: Tusen takk for tilliten!
  • 100 gram Tilbehøret ordnet vi selv.
  • 1 pakke elgkarbonader
  • 2 røde paprika
  • 1 løk 1 –
  • 2 vårløk salt og pepper
  • salt og pepper
  • valmuefrø
  • 1 dl creme fraishe
  • 1/2 ss dijonsennep
  • 3 minutter på hver side

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.