Frosting/glasur til gulrotkake
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine)
  • 3 ts vaniljesukker
  • 225 g romtemperert smør
  • 375 gr melis
  • På toppen: 1 ss kakaopulver
  • 400 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine)
  • 4 ts vaniljesukker
  • 200 g romtemperert smør
  • 500 g melis
  • På toppen: 1 ss kakaopulver
  • 600 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine)
  • 6 ts vaniljesukker
  • 300 g romtemperert smør
  • 750 g melis
  • På toppen: 1 ss kakaopulver

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.