Jeg spiser denne til lunsj sammen med steviasøtet cottage cheese eller kesam hver dag nå. ◊ Skyll bokhveten i glovarmt vann og sett til side slik at det meste av vannet får rent av seg
Dette bananbrødet smaker helt nydelig og er i tillegg helt fri for raffinert sukker. Da er bananene klare til bruk i kakebaking, bananis eller smoothies
Hjemmelaget granola - supert til frokost. Hjemmelaget granola. Lager du granolaen selv kan du ha akkurat det du liker best oppi, du slipper kunstige tilsetningsstoffer og det er faktisk mye billigere å lage selv enn å kjøpe ferdig på butikken
god på yoghurt, eller bare til å knaske på. Dette er en oppskrift på hjemmelaget müsli som er kjempe. Ha den på ett fint glass, og det er den perfekte gave til venner, kollegaer eller familie
Bruk en stekespade til å vende litt på müslien underveis, så den blir jevnt stekt. Om man ønsker en müsli som er mer lik crusli, som sitter sammen i sprø clusters(godt norsk ord), så kan man tilsette enda en eggehvite og bruke en halv dl mindre vann
Har bare byttet ut litt og tilsatt noen ingredienser. Dette trenger du til müsliblandingen. Denne oppskriften er veldig lik de hjemmelagede briksene som jeg spiser en del av (oppskriften er på bloggen)
Denne müslien er sukkerfri, og jeg bruker den som regel til frokost hver dag. Omtrent alle ferdigkjøpte müsli-blandinger inneholder sukker og de fleste innholder også tørket frukt
Som dere sikker har fått med dere så har jeg boken til fotballfruen. I dag har jeg stått på kjøkkenet og laget müslien til Caroline (fotballfruen) den er et must å ha i en kroke på kjøkken benken
Nå har jeg endelig gjort det jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år. Den er uten kornsorter og tilsetningsstoffer som jeg helst vil unngå, og den er rik på sunt fett, har masse fiber og litt mindre karbohydrater enn vanlig müsli
Tilslutt kan du gjøre det jeg ikke gjorde -nemlig å tilsette tørkede frukter eller kokos. Jeg bestemte meg nemlig for å lage musli/granola her om dagen, og gjett om det ble godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.