Ovnsbakt laks med grønn saus ♫♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 8 x 125 g laksefilet
  • Maldon, havsalt
  • Svart pepper
  • 1 rød chili
  • 1 dl hakket, frisk dill
  • 1 stk sitron, skallet
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ts flytende honning
  • Poteter
  • Asparges
  • Sitron
  • 75 g babyleaf blanding
  • 1,5 dl frisk basilikum
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 3 dl crème fraîche lett
  • 2 ts dijonsennep
  • Tabasco, noen dråper, jeg brukte 15
  • Maldonsalt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.