Selvfølgelig med godt brød til. Medhummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillethummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Serverte sammen medgrillet asparges og pyntet med litt granateple. Aspargesen ble grillet i stekeovn, men er uten tvil mange ganger bedre grillet på en ordentlig grill
Pesto har utallige bruksområder, smøres på brødskiva, på pizza, til tapasretter, på grillet fisk m. Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
prøv det medflatbrød (av den gode typen - jeg foretrekker mammas hjemmebakte). Jeg hadde med dette til en grillkveld vi var på (etter forespørsel om å ha med "småretter") - det er supergodt å ha til rundstykkene som forrett/snacks
Grillet scampi med pasta og pesto er en nydelig kombinasjon. Jeg toppet scampièn med litt oppkuttet vårløk og chili, grunnen til det er at jeg synes det er godt med det sterke inne imellom
Serveres med en frisk salat og godt brød. Gressløkpestoen egner seg også godt på pizza, i pastaretter og på ostesmørbrød, så lag gjerne en dobbel porsjon
Ha medium varme på stekeplaten. Jeg lagde rødpesto i dag. eks pastasalat og foccia brød. Jeg skal legge ut oppskrift på de to sist nevnte senere, men her er oppskriften på pestoen
I disse dager har jeg lite å gjøre, ettersom jeg er ferdig med skole og har enda ikke funnet en jobb, og dermed griper jeg muligheten til å dele en av mine favoritt pestoermed dere
En håndfull cashewnøtter eller pinjekjerner, en håndfull soltørkede tomater, litt basilikum, litt nykvernet pepper, masse olivenolje, en stavmikser og vips- rødpesto
Medrødpesto og min spesielle kyllingmarinade får du en wrap med masse smak. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter
En termos med kakao så er jo dette rene gourmet måltidet i skogen. Legg på det du måtte ønske av fyll (trenger ikke fyll), men selv brukte jeg rødpesto, gulost og kalkunpålegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.