Da var det tirsdag og dagens mat-tips er en herlig couscous salatmedfetaost. Den er god som den er, men også godt sammen med for eksempel fisk eller kylling
Dagens mat-tips er salatmed couscous ogfetaost som passer bra både til lunsj, middag og kveldsmat. Den er god som den er, men også godt sammen med for eksempel fisk eller kylling
Salatmed couscous ogfetaost - godt og sunt. Salatmed couscous ogfetaost. en håndfull feldtsalat. Den er god som den er, men også godt sammen med for eksempel fisk eller kylling
-). Her i landet har vi så vidt jeg vet ikke tradisjon på å bruke fersk rødbeter, men da jeg bodde i København var det et vanlig innslag på tallerken både i salaterog til middag
- Katrine -. Her kommer en deilig salatmed smak av fetaost, serranoskinke og granateple. Salaten er god og mettende i seg selv, men er også god som tilbehør til feks kjøtt eller med hvitløk baguette til
Mynte, fetaostog aprikos er definitivt en sammensetning jeg kommer til å fortsette med. Skjær agurken ogfetaosten i terninger, rødløken og vårløken i tynne strimler
Salaten jeg har laget er enkel å lage, med få ingredienser ogmed masse volum som fyller magen. Selv tenker jeg absolutt at salater er en god kilde til masse næring, samt er det slett ikke kjedelig med alle variasjonene man kan lage
Finn fram yndlings-salatskålen eller så kan denne salatenogså serveres på et dypt fat – server alltid det du lager i det som maten tar seg best ut i – vi spiser også litt med øynene
I samme butikk hadde de også halloumi og store, flotte bunter medmynte, så da ble jeg inspirert til å prøve en ny, greskinspirert salat til helgens grillmat
Ovnsstekt svinefilet med bakte småpoteter og marinert kål. Kylling suppe med smak av Thai. Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss
Ha over i bollen sammen medmynte/salatbladerog bland alt forsiktig. Jeg fikk servert en salatmed melon og feta i en middag for en stund siden, og nå har jeg laget en egen, utvidet versjon av denne
Eller ha den til lammeboller til sommer- tapasen. For litt siden skrev jeg om granatepleedikk og olivenolje medmynteogog en marokkansk inspirert salat jeg drømte om å lage
Dette er en salatmed litt "mat" i som smaker nydelig til stekte koteletter, karbonader, eller fisk, jeg serverte den sist til ovnsbakt laks og det passet kjempefint
Salat er ofte mandagsmiddag hos oss, da er det gjerne rester igjen fra helgematen og det er greit å få brukt opp restene med en gang slik at de ikke blir liggende i kjøleskapet utover uken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.