Grønnkål, Pinkel, og grønnlangkål!
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kilo ister
  • 600 gram løk
  • 1 kilo oksenyrefett
  • 1 kilo havregryn
  • 78 gr salt
  • 4,5 gr hvit pepper
  • 4,5 gr paprika
  • 4,5 gr nellik
  • 20 minutter Bind så opp i
  • 10 cm lange pølser
  • 5-6 timer ved
  • 20 grader Ribbestykkene koker du i pølsevannet, og bruner litt etterpå
  • 500 gr finhakket grønnkål
  • litt kjøttkraft
  • 60 gr smør
  • 3 dl kremfløte
  • 2 spskj hvetemel
  • Salt og pepper
  • revet muskatnøtt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.