Tapasmeny
Nirusverden
Nirusverden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ss
  • 4 ss tykk yoghurt
  • 400 gr kyllingfilet
  • 1 rødløk
  • 1 lite blomkål
  • 4 ss
  • 10-15 min avhengig av hvor gjennomkokt den er
  • 400 gr kjøttdeig
  • 50 gr rødløk i terninger
  • 2 ss
  • strimlet frisk koriander
  • 1 ts salt
  • 1 frisk chili
  • 2 ss
  • 2 ss koriander
  • 4 ss lettrømme
  • 500 gr rå scampi
  • 30 min Marinere scampi i ca
  • 30 min i blanding av paste og rømme

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.