Deilig frokostblanding som kan spises med melk, yoghurt eller kesam. Denne oppskriften kan varieres i det uendelige men havregryn, linfrø og rosiner er ingredienser som bør være med
mai-feiring valgte jeg å bake en glutenfri festkake som også jeg kunne nyte med god samvittighet. Oppskriften på denne kaken fant jeg på klikk og fant fort ut at denne måtte jeg bare teste ut
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Jeg ville teste ut en sunn oppskrift på pannekaker som er både glutenfrie, sukkerfrieoglaktosefri (melkefri), og dermed også en glede for magen, fordøyelsessystemet og blodsukkeret
Deigen ble nydelig å jobbe med, og lefsene veldig gode. Melk og melange varmes opp. For at ikke deigen skal bli for stor å jobbe med, og for at ikke den ferdige deigen bør stå for lenge før utkjevling/steking er det lurt å dele ingrediensene i to
Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig. Mannen og jeg spiste opp alle knekkebrødene på to dager så da var jeg nødt til å lage en ny porsjon
Glutenfri oglaktosefrie Vannbakkelser. Blogg. Det er ikke det letteste å lage Vannbakkelse , og spesielt ikke glutenfri vannbakkelse pga at man ikke kan støtte seg på "gluten -nettverket" men denne oppskriften kan jeg trygt anbefale dere å prøve ut
Salt, pepper og persille (Helst fersk persille, men tørket fungerer like bra). Kok potetene til de er gjennomkokt, mos de med en gaffel eller moser, bland inn smøret sammen med krydder og persille
Hvis du bytter ut meierismør med melkefritt smør, så får du en laktosefri variant. Personlig syns jeg favoritten var smeltede mokkabønner, men da blir den ikke fullstendig sukkerfri da, men man bruker jo heller ikke så mye på fyllet
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.