Andmed portvin, honning, ingefær og chili er en knallkombinasjon. Pensle andebrystenemed litt saus, og skjær dem i relativt tynne skiver, og legg kjøtt på hver tallerken
Prikk skinnet på andenmed en spiss gaffel rundt hele for å få sprøere skinn og så fett kan renne av under steking, men pass på å ikke gå gjennom fettlaget
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
Jeg elsker ingefærshot, og starter stort sett alle trøtte morninger med en. I dag hadde jeg egentlig tenkt jeg skulle dele med dere hvordan du kan lage ingefærshots uten juicesentrufuge
Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Share this recipeClick to email (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Søtpotetpùre - kok poteter, mos de med stavmikser sammen med litt fløte, salt og pepper. Stekt rødløk i karamellisert sukker og tilsett litt salt, pepper og balsamicoeddik
Og siden jeg ofte legger inn litt core etter kondisjonsøktene mine får disse være med på kjøpet. Som jeg skrev i innlegget om min styrketrening så har ikke jeg de største ambisjonene med treningen min
Noen vil ha rå biff andremediumogandre igjen, helt gjennomstekt. Inspirasjonskilden til Surf & Turf finnes spesielt i New Orleans og i det kreolske kjøkkenet, der blanding av kjøtt og mat fra havet har lange tradisjoner
Vi sitter mye, ofte med dårlig holdning av anspente muskler, og da er denne økten flott å kunne ty til hjemme på stuegulvet eller i kombinasjon med en en luftetur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.