Eg veit akkurat kvar spiren til matinteressa mi blei sådd. Besøka hos «tante» Oliva i barndomen fortalde meg at det som skjedde på kjøkkenet var heilt avgjerande for middagsresultatet
Gresk kjøttgryte med masse smak som smaker sommer, eller gir ekstra varme en kald vinterkveld. Den lager seg nesten selv, det den bruker mest av er tid for seg selv
Endelig er høsten her, med sine fantastiske råvarer som passer perfekt til langstidskoke gryter. Akkurat denne søndagen falt ikke valget på den mest opplagte råvaren
Jeg hadde det utrolig gøy på kurset jeg var på fra tirsdag til onsdag. Jeg lærte det grunnleggende når det kommer til sukkerkunst, og håper på å lære meg enda mer av dette etterhvert
Det er ingen ting som imponerer meg slik som den franske bondekosten, og særlig alle de fantasiske gryterettene som blir servet, med ingredienser etter årstidene, med bønner, erter og linser som et naturlig element i matlagingen og som gjør retten smakfull, mettende og rik på næringsstoffer