Sprøyt ut små /eller store topper på en plate med bakepapir. MarengsEnkelmarengs som smaker suverent. Jeg liker marengs som er noenlinde tørr, ikke slikat tennene blir limt igjen
Det klassiske er pikekyss, eller marengs. Visp til marengsen er skinnende hvit og lager lekre topper. Vend marengsmassen lett sammen med en slikkepott til slutt, samtidig som jeg skraper av kanten og vispen
Har begynt å bake til jul og idag ble det Serina kaker, de hører med på kakefatet i min familie. De ble ikke like gode som mamma sine, men kan jo skylde litt på det glutenfrie melet, hehe
Pikekyss /marengs. Jeg hadde eggehviter igjen etter pasta carbonara middagen jeg lagde for noen dager siden, så istedet for å kaste eggehvitene ble det mini marengs som er kjempegodt og enkelt å lage
For da kunne jeg lage pikekyss. Til ca 100 pikekyss. Relatert ca 100 pikekyss. Ei venninne av meg lurte på om jeg ville ha noen eggehviter hun hadde til overs
Marengs uten egg. Kan virkelig denne litt ekle laken bli til hvit marengs. Konklusjonen er at de ser fine ut, smaker ok og at vanlig marengs smaker bedre
Eller pikekyss som det gjerne kalles, er søte og flotte å skape litt fest med. Det kreves litt konsentrasjon om du ikke har gjort dette før, men en teknikk er å ha tre forskjellige kopper/skåler, det blir mye oppvask, men det kan lønne seg
#marengs #pikekyss #søtesaker #heimebaka. Marengs er en undervurdert liten søtsak. Lakrispulver blandes i røra og strøs på toppen av marengsen, Smaskens
Sjokolade Marengs har massevis med friske jordbær, deilig sjokolade ganache og søt vaniljekrem. Kaken er laget av tre marengsbunner, og har et lag med fyll mellom hver bunn
Marengsene skal være sprø utenpå, men være litt seig/myk inne når de er ferdig. Pisk eggehvitene til de begynner å stivne med mikseren på litt mere enn halv fart, tilsett sukkeret litt etter litt, og pisk nå med mikseren på fullt, og pisk videre til marengsen er stiv og blank - og når du tror du har pisket ferdig, så pisk litt til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.