Delikat hvitaspargesmed rustikk chorizo og aromatisk olje. Hvitasparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Forskjellen på den hvite og grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på. Den hvite vokser i mørket, tildekket av jord mens den grønne vokser over bakken
Nå er sesongen her for hvitasparges så nå gjelder det å bruke denne delikatessen mens den er her. Jeg har kokt aspargesen i dag, og serverer den med en nydelig smørsaus og seranoskinke medbrakt fra Spania
Tunfisk medhvitasparges og god saus. Rensk av det ytterste laget med en potetskreller. Tunfisk og hvitasparges, her servert på samme fat på to forskjellige måter
Legg hvit og grønn asparges side om side, dryss over ristede pinjekjerner og revet parmesan. Den hvite, som er litt mer fyldig i smaken, håndterer du slik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.