Pestobakt laksmed pastinakkpurê ogwokede grønnsaker - Du trenger,. Wok grønnsakene raskt på panna. Kok møre, sil av vatnet og mos sammen med kesam / creme fraiche til en jevn purê, smak til med salt og pepper
Ha woken over på en tallerken og legg laksestykkene oppå. Smak til med chili-, østers- og soyasaus. Dynk laksen i soyasaus og chilisaus før du steiker dem i panna
Det kan se ut som om vi bare har spist laks i det siste, det har vi altså ikke, men jeg har spart opp oppskrifter og bilder av nye retter som er verdt å fortelle om, så da blir det kanskje mye av en ting
Laksen serveres medwokgrønnsakene, salat ogmed dressingen, det er ikke nødvendig med poteter til denne lakseretten, men er du av de som sverger til poteter, er det ikke noe i veien for at du kan servere poteter også som tilbehør
Bland alle ingredientsene til sursøt saus og legg i varm wok. Har du ikke tid til å kutte grønnsaker selv kan du godt bruke en frossen wokblanding fra butikken
Godt med fullkornsnudler til. Ha i kokosmelk, koriander og buljong la de småkoke noen minutter før du har i fisken igjen, dryss over rekerog tomatene og la det trekke i noen minutter før du serverer
Legg de varme grønnsakene og pasta på tallerkenen og topp medlaksen. Kok pasta etter anvisningen på pakken, jeg har brukt pasta med spinat, men du kan bruke en annen type pasta hvis du liker det bedre
Olivenoljen, hvitløken, sitrongress og ingefær lager god smak til de friske grønnsakene. En helt enkel wok, blir supergod hvis du har tålmodighet til å skjære opp friske grønnsaker selv
Hakk chilien ogwok den sammen blandingen. Varm stekepannen godt, ha i litt olje og stek filetene med kryddersiden ned til det danner seg en mørk skorpe
Eg har her laga en variant medlaksogreker, men du kan selfølgelig variere med å bruke andre typer fisk/skalldyr etter det du liker best og har tilgjengelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.