1/2 ss
smør i en stor gryte. Tilsett hvitløk, ingefær, chili og currypaste under omrøring. La alt frese et par minutter. Tilsett tomatbokser og kok opp sausen. La sausen småkoke under lokk mens du fikser kjøttet.
I dag prøvde jeg ut en av fredagsrettene (det blir nok fort den delen av boka som blir først ferdig utprøvd siden jeg er mest glad i "etnisk" mat) - nemlig indisk kylling
Garam masala er en vanlig indisk. Med utgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedte vi en deilig restegryte med det vi hadde tilgjengelig i kjøleskapet
Curry betyr gryte i India -og denne gryten fyller kjøkkenet med gode indiske lukter. Stek kjøttet i en blanding av olje og smør, litt og litt om gangen og legg det over i en gryte
Skjær kjøttet i tynne «biffer», og bank dem flate med en kjøtthammer. Indisk på lav FODMAP-kosthold. Dette er en gryte som bør stå og koke lenge, perfekt på en søndag
Dette er en gryte inspirert av meg og Johan's favoritt indiske restaurant i London. Sausen er laget med tomater og cashewnøtter, sammen med krydder en vanligvis finner i det indiske kjøkken
Smakfull asiatisk gryte med verdens møreste kjøtt ♫♪. Denne herlige gryta har jeg tilberedt i Crock-Pot, har du ikke Crock-Pot kan den tilberedes i stekeovn, men Crock-Pot kan anbefales
Den här indiska grytan kan kännas komplicerad och avskräckande på grund av alla ingredienser men den är inte särskilt komplicerad att tillaga och jag lovar att det är helt klart värt besväret, för det färdiga resultatet är sååå oemotståndligt
400 g ytrefilet2 ss olivenolje1 finhakket tomat3 dl hønsebuljong3 ss creme fraiche (kan sløyfes)2 ss koriander1 ss spisskummen1 ts gurkemeie1/2 ts pepper1 ts kajennepepper2 ts revet ingefær1 finhakket rødløk2 fedd finhakket hvitløk1 neve cashew nøtter Bland rødløk, hvitløk, koriander, spisskummen, gurkemeie, pepper, kajennepepper og ingefær i en bolle
Indisk kyllingform. En sunn, smakfull og enkel middag i dagens innlegg, nemlig indisk kyllingform. Indiske krydder kan bli litt røft for mange, men her gjelder det å justere og smake seg fram til den blir passelig for deg og dine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.