Indisk biff gryte
MONICAS MATVERDEN
MONICAS MATVERDEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 3 1 vurderinger

Ingredienser

  • 4-6 porsjoner
  • 1 1/2 kg oksekjøtt i store terninger
  • 2 løk - hakket
  • 2 røde chili - finhakket (fjern frøene)
  • 1 ss ingefær - revet
  • ss
  • 2 hvitløkfedd -finhakket
  • 2 ss rød currypaste
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 2 1/2 dl vann
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 2 1/2 dl matyoghurt
  • Frisk koriander
  • smør
  • 1/2 ss smør i en stor gryte. Tilsett hvitløk, ingefær, chili og currypaste under omrøring. La alt frese et par minutter. Tilsett tomatbokser og kok opp sausen. La sausen småkoke under lokk mens du fikser kjøttet.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.