Strø litt mer prosciutto smuler over det hele og server med noen teskjeer av appelsin vinaigrette. I denne retten gjør lar vi den skinne sammen med en uslålig kombinasjon, nemlig appelsin
Neste rett ut er en rettmed det litt mystiske navnet «Monokrom av rød», men som egentlig kan oppsummeres som – Laks med pepperrotkrem, ørretrogn, syltet løk, rødbet emulsjon, rødbet geleteppe
Ørret i vikingskip – trinn for trinn Her har vi en skikkelig klassiker. Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Brun kjøttet på middels høy varme i en blanding av smør og nøytral olje i ca fem minutter. Med smaker av hvitløk og rosmarin servert med rødvinssaus er dette en nydelig middag som er perfekt til en spesiell anledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
Krydre med salt og pepper. Server gratengen nylaget med godt brød til. Få dagens rett som nyhetsbrev . Bland brokkoli, pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form
Skar den opp oganrettet den. Til dette hadde jeg laget en søtpotetpurè (kok søtpoteten, mos den så sammen med brunt sukker, salt og pepper) og stekt aubergin
Smak til sausen med eventuelt mer salt og krydder. Gni den ut med en gaffel slik at den blir kornete. Riv agurken grovt, dryss på litt salt og la den ligge i en sil så vannet renner av
Ovnsbakt rettmed karbonadedeig- squash og søtpotet – gratinert med ost. Stek karbonadedeigen med krydder, hakkede tomater og grønnsakene – alle utenom søtpoteten
– Ostepai med vårløk, fetaost og cherrytomater (oppskrift nedenfor). – Diverse tapas. Legg de deretter ved siden av hverandre til en firkant, og kjevle de sammen til en stor deig som passer til formen
Bordet er pyntet til påskekos, her medforretten av serranoskinke og asparges. Smelt deretter litt smør i en stekepanne, og la den surre et par minutter i smøret på lav varme
Flere lekre omeletter finner du her Her finner du flere gode tapasretter Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Legg deretter kjøttet i en ildfast form, med fettsiden opp, og sett i et steketermometer. Lammecarre. Hell av vannetog ha oppi en klatt smør og kjør til puré med en stavmikser
Smak til med salt og pepper. Bland salt, sukker og pepper og strø det over fisken. Husk å skylle spinaten godt hvis du kjøper den i løs vekt, det er ikke godt med sand i maten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.