Slippen restaurant iFredrikstad serverer boknafisk fra «Halvors tradisjonsfisk» i Tromsø. Persille. Boknafisk er en variant av tørrfisk, og er delvis tørket av sol og vind på hjell eller vegg
Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk ivintermånedene, altså «bokna» torsk. Sjekk med den som har bokna fisken hvor lenge den skal liggei vann før du lager den til
Boknafisk. Skjær fiskeniporsjonsbiter og legg dem i en skål med vann. Server boknafisken med brunt smør, spekk, gulrotstuing og poteter eller kokte grønnsaker
BARE NOE FOR DE INNVIDDENORDLENDINGENE. Ja, det tror jeg faktisk. Stor, fin, hvit torsk, fisketi januar Lofoten eller Vesterålen, rengjort, skylt i sjøvann og tørket noen måneder ifrisk, kald Nordlandsluft
Boknafisk. Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, KulinariskAkademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Boknafisk. Fisk er så utrolig enkelt å lage idisse dager. Og nå er kveita helt fantastisk. Fiskebutikkene og de riktig bra supermarkedene bugner over av fersk fisk og ikkeminst, kveite
like etter kommer gudbarnet mitt med pappa for å si hadet før nesen vendes hjemover tilHammerfest…med andre ord LYKKE med unger og voksne i hus, og fersk bakst som kan serveres
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.