Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Indrefiletavsvin er noe av det møreste kjøttet du kan få. PINSE kommer av det greske ordet. Godt og magert er det også, men når mye av tilbehøret inkluderer smør og fløte, blir det ikke fullt så magert lenger
Bruk en brødpose av plast, og legg svinefileten i. Passer både til hverdags og til fest, Husk, det er alltid lov å lage sin egen variant med dine favoritturter
I dag står det indrefiletavsvin med grønnsaker på menyen i fjellheimen ♪♫. Tilsett resten av vannet, kjøttfond, saft og finstrimlet skall av klementinene og soyasaus
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletavsvin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletavsvin
Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Skyll og tørk avsvinefiletene. Svinindrefilet med østerssaus og kinesisk femkrydder. Svinefileten smaker aller best om den grilles, men det går an å steke den i ovnen også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.