Vanligvis så spiser familien riskrem eller karamellpudding som dessert på juleaften, men i år så fant jeg denne oppskriften og alle var gira på å forandre litt på tradisjonene vi ellers pleier å ha
Start med lammekjøttet og pass på at fettsiden er ned (avhengig av type kjøttstykker). Et tips er å beholde litt av stilken på hver båt, slik at kålen ikke faller fra hverandre under koking
Selv om det regner, finn frem smilet, styr tankene inn på den positive kanalen og la denne uken bli bra Det blir aldri noe bedre enn hva du gjør det til selv
Irsk sodabrød har blitt en av mine favorittbrød – fin og sprø skorpe utenpåog myk og saftig inni. ekstra krydder eller smakstilsetning i deigen for å få en fin egen touch på brødet
Skjær kjøttet i strimler og la det ligge på kjøkkenbenken en halv times tid før du begynner å steke. Smak til gryten med mere salt, pepper eller litt mere rødvin hvis gryten virker for tykk
Når alt kjøttet er stekt, steker du sopp og sjarlottløk på middels varme et par minutter. På den måten får du med den gode krafta som blir igjen i stekepanna
kjør dette på høy hastighet til du har "kvernet" all fisken og du har en "seig" masse. det du må passe på når du lager fiskemat er å holde alle ingrediensene så kalde som mulig før bruk
Dersom du skal ha et vellykket sukkerbrød er det viktig at du pisker en tjukk og god eggedosis, slik at bunnen ikke faller sammen på midten og så det blir saftig og godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.