Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. Smak og tilbehør er opp til deg. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Hjemmelagetyoghurt-ismed bær. Etter to-tre timer tar du ut bananene og pynt de med for eksempel smeltet sukkerfri sjokolade og valnøttkjerner eller flytende honning og kokosmasse, Husk å ta ut bananene ut av fryseren en liten stund før de skal spises slik at de «mykner» litt
Selv om jeg syns det er litt skummelt å ikke ha oversikten på hvordan halvåret forann ser ut, syns jeg at det er spennende med utfordringen - og jeg er klar for det livet måtte bringe
Jeg har testet ut å lage hjemmelaget is for første gang, ogmed ren slump ga det meg en super digg dessert perfekt i sofakroken på kvelden når søtsuget melder seg
Jeg startet dagen med å lage en smoothieblanding med bringebær, rips, bjørnebær og blåbær (pose kjøpt i frysedisken) og tilsatte noen spiseskjeer sukrin gold og melis og gav dette et oppkok
bagaren og kocken - gøteborg)Is-bollen har stått i fryser`n siden i går (min. hemma - freeport, kungsbacka)Første forsøk på hjemmelaget is med kitchen aids is-bolle
Jeg har i løpet av de siste ukene blitt skikkelig ivrig på å prøve meg frem med å lage iste av ulike varianter, og nå har jeg funnet frem til en oppskrift som har blitt en ny avhengighet
Holdbarheten er kortere medhjemmelaget syltetøy (pga ingen kunstige tilsetningsstoffer) så det er en fordel å ikke lage for mye, men smaken er mye bedre enn kjøpe- syltetøyet, og det er helt naturlig, inneholder ingen fargestoffer og helt fri for E-stoffer som er i syltetøyet kjøpt på butikk
Blogg. Bland sammen banan, kokosmelk ogyoghurt i en blender. Hell det over i en bolle, og bland inn ønsket menge kokosmasse og frosne jordbær som du har hakket opp i mindre terninger
Ungene er super fornøyde medhjemmelaget pinneis og synes den er like god som kjøpt. Hver vår og sommer lager jeg jevnlig pinneis og fyller fryseren med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.