Legg et tynt stykke mozzarella ost , soltørket tomat og litt pesto i hvert kutt. Tilbereder du kylling på denne måten får du et utrolig saftig og godt kjøtt, som smaker kjempegodt
I det ble det kylling og pesto servert med couscous til middag. 1 kyllingfilet1 ss sesamfrøSaltPepper50 g couscous0,5 dl vann + litt buljongPaprika, agurk, rødløk/løk, mais og salatLitt sitronsaftPestoSlik gjør du. 1) Strø sesamfrø og litt salt/pepper over kylling og brun den på middels varme i en steikepanne med litt olje/smør. 4) Når kyllingen er ferdigstek lar du den hvile noen min før du skjærer den opp, og server med salaten og pesto. 1 kyllingfilet
4 kyllingfileter. 4 ss pesto. ♦ Legg kyllingfileter i en ildfast form med pesto over og bak i ovnen på 180 grader i 13 min, ta den ut og strø hakkede pistasjnøtte over – inn i ovnen igjen i 5-6 minutter. 4 kyllingfileter. 4 ss pesto
Gratinert kylling med tomat, pesto og mozzarella. Den siste uka har det gått i en del gamle kjenninger - grillet pizza på mandag, kjøpt fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat av gulrot og eple på tirsdag, spaghetti bolognese onsdag (denne gangen var jeg så lur at jeg lagde dobbel porsjon saus, så neste gang vi skal ha dette har jeg sausen klar i fryseren), brokkolisuppe torsdag (Jennys klare ukesfavoritt, særlig fordi hun fikk drikke suppa rett ut av en kopp selv), og köfte fra fryseren med pasta og pesto på fredag
Kylling med mozzarella og pesto, servert med søtpotetchips, syltet småløk og cherrytomater. - Kyllingbryst krydres og brunes lett i panna, før den fylles med mozzarellaost
Sil vannet fra pastaen og vend pesto inn i pastaen. Kutt opp kyllingfiletene i strimler og stek dem på middels varme i litt olje til de er gjennomstekte med en lys gylden farge,
Godt er det - med kylling og pesto på hvit pizza ♫. Server pizzaen rykende varm med litt frisk babyspinat eller ruccola på toppen -og litt ekstra pesto i en skål ved siden av
Pizza dekket med pesto, kylling og serranoskinke er kanskje min favorittkombinasjon. Grønn pesto, ca. Skjær opp kyllingfiletene og stek med krydder på middels varme til kyllingbitene er gjennomstekt
I dag ble det en spennende pizza med mye smak, tomatsaus, kylling, pesto og mozzarella. Pesto *. Skjær kyllingfiletene i strimler og brun dem raskt i en stekepanne med litt smør, krydre med salt og pepper
Bland pesto i pastaen og legg i kyllingen og cherrytomater kuttet i to. Ha alle pesto-ingrediensene i en blender eller minihelikopter og bland til pestoen er tykk og jevn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.