Skjær poteter i strimler, vend i eggehvitte, deretter finrevet parmesan. Smør 1 ts pesto over, legg i ildfast form og inn i ovnen (gjerne under potetene) i 20 min. 1 ts pesto over, legg i ildfast form og inn i ovnen (gjerne under potetene) i 20 min
Her får du oppskriften på smakfull serranosurret kyllingfilet fylt med pesto og mozarella. 4 ss hjemmelaget basilikumpesto, oppskriften finner du her. - Smør på 1 ss pesto på hvert kyllingbryst. 4 ss hjemmelaget basilikumpesto, oppskriften finner du her
Oppskrift (4 porsjoner)Jeg brukte lange pastaspiraler 1 porsjon Pestosaus, min gode oppskrift trykk HER4 stk Kyllingbryst6 stk Cherrytomat3 dl Fløte400 gram Tørr pasta (vekt før du koker) Salt og pepper Step 1Brun kyllingfilet i en stekepanne og etterstek kyllingen i oven. Du skal koke ned fløten for å få en mer kremete / tykkere sausStep 4Tilsett pestoen i den nedkokte fløten og smak til med salt og pepperStep 5Når pastaen er ferdig kokt, siles vannet bort og bland pastaen i sausenStep 6Fordel pastaen i skåler og legg på kyllingbrystene og cherrytomatLegg gjerne over litt pesto og parmesanchips Oppskrift for pamesanchips trykk HEROppskrift på Focacciabrød med parmesanost trykk HER 4 porsjoner. 1 porsjon Pesto
Fantastisk god ertepesto som passer til all pasta. Hell vannet av pastaen og vend inn ertepestoen. På søken etter en ny pastarett dukket denne herligheten opp hos Apèritif, og dermed var dagens rett bestemt
- Stek sopp, løk og hvitløk i stekepanne (så mye du vil, med smør)- Tilsett kjøttdeig og hakk den mens det stekes- Varm opp tomatpureen og bolognesesausen i en kaserolle- Tilsett greiene fra stekepannen oppi kaserollen- Varm opp olivenolje i stekepannen og varm så opp squashpastaen mens du rører inn pesto
Det rekommenderas att man ska äta fisk flera gånger i veckan men det känns lite svårt ibland att variera sig, så jag efterlyste fiskrecept på FB och fick tips om en Pasta-pesto med lax, som jag lagade igår
Som tilbehør serverte jeg aspargestopper som jeg kokte i lettsaltet vann i et par minutter, og deretter stekte i margarin i pannen med litt finhakket hvitløk