Jeg har laget en ikke-raw bounty før og den finner dere oppskriftpå HER, men nå skal dere få oppskriftpå en av mine beste konfekter noensinne, nemlig raw bounty
Stek "toppene", og avkjøl de på en rist. Legg bunnene på et fat, bruk en sprøytepose eller decomax for å fordele sjokoladekremen, og legg på toppen, dytt lett ned
elsker å gå på restaurant iFrankrike. Junior velger sjelden barnemenyer med hamburger eller pasta. På landet i Provence hvor vitilbringer de fleste ferier, og B
Vinene er kjøpt inn og liggerpå kjøl. Fredag blir det fisk, lørdag blir det fugl. En flott ny ost og delikatessebutikkpåBriskeby, med kaffebar som serverer utrolig god kaffe
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.