Legg på rikelig med hakket rødløk og topp medeggebåterog dill. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med sennep, honning og citronsaft
Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten eggog melk
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Smak til med salt og pepper. Bruker du kesam skal du være litt forsiktig med at gryta koker fordi den lett kan skille seg, så bruker du det rører du den inn på slutten
Du kan feste bakepapiret til formen med litt melkefri margarin eller olje, men ofte er tyngden av deigen nok til at bakepapiret legger seg greit ned i hjørnene av formen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.