Blandet grønn salat, jeg brukte ruccola og små ferske spinatblader, legg pent på et fat, ikke bolle, for serverer man salat på fat ser det mye mer deilikat ut
LikFacebook9Twitter0Google+0Pinterest0. I dag var lykken at en søt “liten” butikkeier oppi gata kom innom butikken før hun dro hjem…litt av posens innhold datt ut og jeg var rask til å spørre “hva skal dere ha til middag
Denne er kjempegod. Med dette kostholdet kutter man jo ut både pasta og mye ris og poteter. Ting som vi er vant til å bruke til kjøttet eller fisken til middag
(2 pers. )300 g gulrøtter, delt i fire på langsrevet skall av 1 appelsin2 ss appelsinsaft2 store håndfuller spinat1 ss gresskarfrø40 g fetaost1 ss olivenolje2 ts rødvinseddiksalt/pepperKok gulrøttene i 4 minutter
Jeg har samlet og utviklet matoppskrifter i lang tid og får inspirasjon fra familien, reiser i inn- og utland, media, gjester og fra alle kokebøkene mine
Her kommer oppskriften på pasta salaten som vi serverte til brunch tapasbordet på fjellet. Dette er en kjempegod salat som passer godt til tapas eller til en god lunch