Server desserten medfrisk bærsaus og pynt med blåbær. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Pannacottamedbringebærsaus. Hell så pannacottaen over på glass og sett i kjøleskapet. Dette er en deilig dessert som er sukkerfri og kan nytes med god samvittighet
Se også Pannacottamedjordbærcoulis og Pannacottamed jordbær, hvor jeg brukte kjøpt jordbærsaft sammen med jordbærene i stedet for å la jordbærene safte seg med sukker
Lag pannacottaen noen dager før servering, dekk over medplastfolie og sett i kjølekapet. Syren fra appelsinlaken gjør at pannacottaenskiller seg om den står for lenge i samme glass
pannacottamed sjokolademousse, toppet medespressosirup. Oppskriften på pannacotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdigi pose og pisker sammen
Herlig fløyelsmyk karamell pannacotta og smaksriktoppingmed ett hint av whiskey og lime. Pannacotta kan gjøres ferdigi god tid og oppbevares i kjøleskapet til desserten skal serveres
Pannacotta toppes vanligvismed en saus eller bær, i dag har jeg blandet to forskjellige typer pannacotta - sjokolade og baileys så da sløyfer jeg saus eller bær, bare litt pynt
Her har jeg toppet pannacottaenmedeplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel. Pannacotta er en populær vaniljepudding som passer til det meste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.