Foto av Anniken Valstad. Breiflabben er stygg den. Kalamares – blekksprut – elsket og hatet. Og jeg skal være den første til å innrømme at jeg brukte tid på å venne meg til den selv – ikke på grunn av smaken, men fordi bildene i hodet seiret over det som lå foran meg på tallerkenen
Enten liker du lam, eller så liker du det ikke. Men for de som digger lam, er det et utall av oppskrifter, men det aller lekreste, og enkleste (foruten fårikål), er å steke det i ovnen
Oppskrift. 400 gr svinekjøttdeig1 ss revet ingefær3 stk hakkede hvitløksfedd 1 stk hakket vårløk2 ss østersaus1 ts kvernetpepper1 ss kaldt vann1 pakke med wontonwrap (ca
Tilbake til 2000-tallets Danmark bestemte vi oss for å ha en testomgang med sneglemat forutfor den store dagen for å eliminere eventuelle feil og mangler som følge av vår korte erfaring som chefs d’escargots
I dag spurte en av mine kolleger, la oss kalle han "Tom". Jeg har vært så heldig å få begynne på en spennende stilling hos en av Norges største råvareimportører
Samboeren min elsker crispy duck. Og det er blitt hans spesialitet hjemme. Når vi er ute og reiser, er det spennende å prøve forskjellige varianter, og ingen er like
Andebryst er enkelt å tilberede bare du passer steketiden slik at de ikke blir tørr og seig. Jeg steker filetene først pent brune på stekepannen, så settes de inn i stekeovnen på ganske lav temperatur
Andebryst er utrolig godt, og egner seg meget godt til grilling. Tid ca 25 minIngredienserAndebrystSaltPepperFørst ble fettet på andebrystet snittet i rutemønster, før vi saltet og pepret