Middager

Middager

  • 15 Oppskrifter
Fiskegryte med steinbit og chili

Fiskegryte med steinbit og chili

Dette er en mild fiskegryte med et hint av chili. Dette trenger du.  . 350g steinbit . 1/2 løk. 2 gulrøtter . 1/2 purre 
Asiatisk fiskegryte

Asiatisk fiskegryte

Var i grunn ganske spent på dagens middag - og særlig om veslesnupp kom til å like den. Hun har aldri fått noe særlig soyasaus før, og i dag var sausen i bunn og grunn basert på soyasaus
Wok med kylling og sursøt saus

Wok med kylling og sursøt saus

Eg driv og prøver meg på litt asiatisk mat for tida. Er veldig glad i kinesisk mat men har vært litt skeptisk til å lage dette sjølv
HELSTEKT AND

HELSTEKT AND

HELSTEKT AND. 22. desember 2014. Jeg og Tomas pleier å ha kjærestejulebord hvert år, der vi drar ut å spiser julemat eller lager julemat hjemme
Andebryst med honningsaus

Andebryst med honningsaus

Sekretæren min har for en tid siden vært i København og kommet hjem med mye godt i kofferten, blandt annet to flotte, saftige (og ikke minst billige
Indisk-inspirert kyllinggryte

Indisk-inspirert kyllinggryte

 . I dag har jeg laget indisk-inspirert kyllinggryte. Del opp 2 kyllingfileter i gaffelbiter. Lag marinade til kyllingen
Spansk hvitløksuppe

Spansk hvitløksuppe

Spansk hvitløksuppe. Deilig spansk hvitløksuppe med posjerte egg, spennende suppe som er perfekt for sene høstkvelder
Saltbakte poteter i ovn

Saltbakte poteter i ovn

Saltbakte poteter . passer godt til kjøtt, fisk, grillmat, tapas og buffeter.  . Saltbakingen setter en ekstra spiss på
Poteter

Poteter

Poteter trenger ikke å være kjedelig. Og skal man først spise poteter, kan de gjerne ha mye smak og tekstur
Andebryst med rotmos og rød saus.

Andebryst med rotmos og rød saus.

Stekt andebryst servert med rotmos og rød saus.  .  Andebryst med rotmos og rød saus. 2-3 porsjoner. 2 andebryst av ca 350 g (romtempererte)

Andelår med ovnsstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus

Andelår krever litt lengere steketid enn andebryst, men er en del billigere, og har mer smak. Jeg valgte å brune andelårene i ei stekepanne, før jeg la dem over oppskårne poteter og rotgrønnsaker
Rødvinsaus  ღ☼

Rødvinsaus ღ☼

3 ss smør1 sjalottløk1 båt hvitløk2 ss hvetemel3 dl kjøttkraft/fond3,5 dl rødvin1 ts salt0,5 ts timinankrydder0,5 ts pepper3 ss smørLitt fløte (hvis du ønsker en mildere saus)Finhakk løk og hvitløk, fres det i 1 ss smør til det blir blankt og mykt, uten at det tar farge