Var i grunn ganske spent på dagens middag - og særlig om veslesnupp kom til å like den. Hun har aldri fått noe særlig soyasaus før, og i dag var sausen i bunn og grunn basert på soyasaus
. Høsten = Lam. Lammelår, Lammecarrè, Fårikål, Lammegryte, og ikke minst Lammebiff. Dersom du vil prøve å lage denne retten, kan du bruke noe av mine erfaringer i denne oppskriften
Andelår krever litt lengere steketid enn andebryst, men er en del billigere, og har mer smak. Jeg valgte å brune andelårene i ei stekepanne, før jeg la dem over oppskårne poteter og rotgrønnsaker
3 ss smør1 sjalottløk1 båt hvitløk2 ss hvetemel3 dl kjøttkraft/fond3,5 dl rødvin1 ts salt0,5 ts timinankrydder0,5 ts pepper3 ss smørLitt fløte (hvis du ønsker en mildere saus)Finhakk løk og hvitløk, fres det i 1 ss smør til det blir blankt og mykt, uten at det tar farge