I fjor prøvde jeg å få tak i Gulløye i den lokale Menybutikken. ”Gulløye fra Nord-Norge” heter den. Rakfisk med gulløye, rødløk, purre, rømme, øl fra Haandbryggeriet i
Til å pynte har jeg i dag valgt en litt voksen vri på gresskarene og holder derfor kjeksene stilrene i hvitt og gull, så får jeg lage artige Halloween gresskar til guttene en annen dag
En hylle i gull. For alt jeg vet kan jeg forvandles fra gullmennekse til sølvmenneske på et par måneder, så da bruker jeg helst ikke dyre dommer på møbler som kanskje må byttes ut
Bringebærene var helt friske og jeg pyntet de med litt spiselig gullstøv blandet i vann. De blå blomstene hadde jeg laget noen dager i forveien og noen av de fikk også et strøk av gull
Mannen min er veldig glad i å fiske, og jeg liker godt å prøve ut nye ting med mat. Den kombinasjonen førte til at vi i dag hadde selvfisket og selvrøyka ørret til middag
For sunn middag som lager seg selv på under 20 minutter, hvor restene er perfekt som lunsj dagen etter, og som i tillegg koster under 20 kroner per pers, er jo intet annet enn gull
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.