Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Jeg synes det smaker så deilig med salat om sommeren. salt og pepper. Ja, egentlig er det godt hele året, men salater med nye grønnsaker smaker spesielt godt nå
Da holder det faktisk med et kyllingbryst til to personer, og smaken er selvsagt mye bedre. Vi kom hjem fra påskeferie til ganske tomt kjøleskap og fant kyllingbrystet i fryseren, plukket grønnsaker som fortsatt var fine i kjøleskapet
Denne salaten hadde ei venninne med på grilling for noen år siden og jeg likte kombinasjonene. Som du skjønner så dukker sommeren opp med jevne mellomrom her i nord
Det viser seg at det er den rotgrønnsaken med høgast innhold av antioksidanter. Det er kjøttfri mandag og dagens oppskrift er en lett sommersalat som fint kan nytes som eit eget måltid til til lunsj eller middag, men smaker også nydelig som tilbehør til grillmaten
Jeg mottok for en tid tilbake «Panko Breadcrumbs» som en vareprøve fra Haugen Gruppen i forbindelse med en workshop jeg deltok på og bestemte meg for å prøve meg på noen forskjellige paneringer til kylling
Gni inn skinn med litt oliven olje, salt og pepper. Indisk mango chutney med nektarin. Jeg er inne i en indisk periode i min matlaging, men svært lite havner her på bloggen- rett og slett for tiden ikke strekker til å blogge om all maten jeg lager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.