Ovnsbakt blomkål medhvitløkog parmesan Save Print Passer til kjøtt og fisk. Her har jeg laget ovnsbakt blomkål, enkelt tilbehør som jeg spiste til kylling, passer også til fisk
Bland sammen kremosten, basilikum, gressløk oghvitløkpulver i en egnet bolle eller krus. Ovnsbakte tomater med kremost ogurter er perfekt til det meste
Server sammen med lyst brød eller nanbrød. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Har du noen friske urter så er dette også veldig godt å ha oppi. Ovnsbakte cherrytomater er utrolig godt og passer perfekt til det meste av kjøtt og fisk
Hell på olje og salt, pepper og krydder. Kutt litt av toppen av en hvitløk slik at båtene kommer frem. Klem litt på hvitløken slik at båtene blir litt løse
Ovnsbakt gulrot med parmesan oghvitløk gir kjedelige gulrøtter en gastronomisk ny dimensjon. Salat medovnsbakt asparges og baconPasta med kylling, rosmarin, chili og tomatDel på
Legg de i en ildfast form, strø hakket hvitløk over, og krydre med chilipulver, salt, og pepper. Jeg steker de som regel i en panne med masse olje, men denne gangen hadde jeg så mange andre prosjekter gående på kjøkkenet samtidig, at jeg tenkte å gjøre det enklere for meg selv ved å bare sette de i ovnen og la de ordne seg selv
Rør urtene godt sammen med det myke smøret og bre det over fiskestykkene. Ta deg tid til å lage noen gode middager i juletravelheten, det er viktig å spise godt og næringsrikt når man har det travelt
flat ut kyllingen (fjern ryggraden) - olje og krydder. hvitløk. krydres og oljes. hvitløk. først stekte vi potetene i ovnen på 230 gr (oljet, saltet og pepret) - ca 15 min (litt kokt på forhånd, 10 min ca). stekes i ovnen 230 gr i 10 minutter og så ned til 190 gr i ca 30 minutter (vi hadde den inne i 45-60 min). Oppskriften vi har brukt er fra Odd Ivar Solvold i samarbeid med Rema 1000. 230 gr (oljet, saltet og pepret) - ca 15 min (litt kokt på forhånd, 10 min ca). 10 minutter og så ned til
◊ Pensle med smør og rull de i hvitløk- og urteblandingen. I dag har vi vært og grillet hos et vennepar, og disse brødpinnene hadde jeg med meg i vesken
Jeg har valgt å bruke squash i stedet for gulrøtter som var i den opprinnelige oppskriften jeg leste, og sammen medovnsbakte tomater, gir det en frisk og søtlig smak på retten som passer helt perfekt til varme sommerdager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.