4 kyllingfileter3 ss pesto4 soltørka tomater8 skiverparmaskinke eller seranoskinke1 ss olivenoljeSett ovnen på 200 grader Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, snitt hver kyllingfilet og fyll "lommene" med pesto og biter av soltørket tomat Knyt rundt 2 skiver av parma- eller serano skinke rundt hver filetHa på litt olje over og stek i 20- 25 minuttermidti ovnenServer med f. eks ris, en god salat og saus 4 kyllingfileter. 8 skiverparmaskinke. 1 ss olivenolje. 2 skiver av parma
Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Gjerne med brød og/eller salat. Tilgratinertkyllingfilet trenger du kun en ildfast form og en ovn
Surr en skivemed Serrano rundt kyllingfileten. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré medtimian og hvitløk eller du kan ta en titti vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Legg et par kladder medhvitløksmøret på toppen av kyllingfiletene. Finhakkehvitløken, og bland det sammen med smøret, litt pepper og saften fra en halv sitroni en bolle
En syrlig, mektig saus som gjorde seg ypperlig sammen ostefylt baconsurret kyllingfilet. Sausen hadde kanskje blitt enda bedre dersom jeg hadde laget pestoen selv, men jeg ble uansett særdeles fornøyd med resultatet
En ellers litt smakløs kyllingfiletblirmed noen få grep en herlig smaksopplevelese. Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker
Savner du å tygge løs på en saftigkyllingfiletmed varme grønnsaker og en smakfull saus. I så fall kan du prøve ut denne oppskriften på mine veganske "kyllingfileter"
Jeg hadde gratengen som tilbehørtil stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika. Kok brokkoli- og blomkålbukettene i ett minuttslik at de ikke er helt harde når de settes inni ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.