Denne passer veldig godt til svinekjøtt. La det fosskoke til det er redusert til halvparten. Ha så i sukker, balsamicoeddik og smak til med litt av stekesjyen
Smelt smøret i en kjele, tilsett og visp inn melet så et blir en jevn blanding. Spe med melk og kok opp forsiktig under omrøring til det blir en tykk konsistens
Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Tilsett crème fraîche og kok ytterligere noen minutter. Bruk gjerne et steketermometer til å finjustere temperaturen (de fleste ovner er litt unøyaktige)
Desserter hører med til jul, og vi har alle våre tradisjoner. Appelsinsaus. Passer utmerket til en deilig avslutning på litt tung julemat nå i julehøytiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.