Kalkunfrikassé
Ungkarskokken
Ungkarskokken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 gram revet eller grovkuttet kalkunkjøtt (eller som sagt, høns eller kylling)
  • 1 finhakket løk
  • 1/4 grovkuttet purreløk
  • 4 grovkuttede gulerøtter
  • 4 grovkuttede poteter
  • 4 store grovkuttede sjampingjonger
  • 6 fedd finhakkede hvitløk
  • 1 stor neve hakket frisk rosmarin
  • 1 ss tørket salvie (eller 1/2 neve frisk)
  • 1/2 ss tørket basilikum (eller en halv neve frisk)
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • 1 liter vann
  • 2 terninger hønsbuljong (evt. erstatt vann og terninger med 1 liter kraft)
  • 2 dl kremfløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.