Grillet torsk med ananas og granateplesalat og bakt, grillet potet med kryddersmør. cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
ONE POT - enkelt og greit. Her en en smakfull utgave med kylling, ris og grønnsaker i samme "pot". Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte
Dryss fersk persille over og server enten med potetmos eller godt brød til. Coq au vin er trolig den mest berømte av alle franske kyllingretter, og ikke minst absolutt en av de mest delikate
Legg i poteter (hele med skall), gulrøtter i staver, kyllinglår og til slutt urteposen. Det finnes drøssevis av oppskrifter på den klassiske kyllinggryta coq au vin
Retten kan serveres med godt grovt brød, ris eller poteter. Coq au vin - Fransk gryterett. Bland sammen rødvin, hvitløk, laurbærblad og timian til en marinade i en stor bolle og legg høna/kyllingen i
Mange har sikkert spist Bali Kyllinggryte fra Toro, både posevarianten og den ferdige formen,. Bali er en øy og provins i Indonesia, går ut i fra at det er denne eksotiske øya som retten har fått navnet sitt i fra, men vet ikke dette sikkert altså, noen som har en bedre forklaring til navnet
Vel, meksikansk og meksikansk. strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
Imorgen skal vi ha deilige kjøttboller med parmesan, langkokt tomatsaus og herlig pasta. Så kom dagen, poden ville ha med seg en kompis hjem og tanken på slow-cooked tomatsaus forvitret idet jeg fant telefonnummeret til en av byens pizzarestauranter på telefonlisten min
Ha i bønnene mot slutten, hvis du har dem i tidligere, vil de koke og jevne sausen mer. 2 laurbærblader. Ha i krydder, rødvin, laurbærblad og la gryta putre på svak varme til kjøttet er mørt (1 1/2 time)
KYLLINGGRYTE. Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess. At gryten i tillegg smaker vel så godt "dagen derpå", er en super bonus som de aller fleste takker ja til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.