Vend dem i olje, salt og pepper. salt og pepper. salt og pepper. )1 kg rødbeter1 ss olivenoljesalt og pepperKrem100g gresk youghurt2 ss fersk revet parmesan+ litt til pynt1 hvitløksfedd finhakketsalt og pepperSett på ovnen på 175 graderskrell og del opp rødbetene i små staver. Enkelt, sunt og veldig godt 1 kg rødbeter
Hva er vel sildesalaten og leverposteien til jul uten rødbeter, så derfor er det like greit å få gjort unna rødbetsyltingen, for de aller beste rødbetene er de hjemmelagde så klart
Høsten er tiden for beter og det er kjempe godt å sylte dem selv. Det nærmer seg juletider og det er jo kjempe flott å dekke frokost og middagsbord med hjemmelaget sylta rødbeter
Rødbeten er en av høstens mest populære rotgrønnsaker med sin litt søte smak og fantastiske farge. Jeg valgte å lage en middagsrett med hele ovnsbakte rødbeter i selskap av smakfull ost, salt bacon, syrlige høstepler, spicy pærechutney, rødløk, valnøtter og gressløk
Det er noe deilig gammeldags og sunt i å bruke rødbeter, tenker jeg. Men du vil ikke tøyse rundt med den uten hansker på og i nærheten av rennende vann
Denne måneden startet Mia som står bak bloggen Green Bonanza en slags matblogg stafett. Det er Mia som har stafettpinnen denne måneden og hun satte det hele i gang med temaet «bete»
Her i Norge skjærer man en bit og legger den på et knekkebrød med hvitost. Nå skal det sies at det i disse dager hjemme hos Matriarken ogMikrobiologen er stor entusiasme både over god norsk laks og kjøttkaker
Den siste tiden har jeg vært så utrolig fysen på julemat og her om dagen syltet jeg rødbeter og dagen etter laget jeg en deilig julemiddag med poteter, brun saus, sopp, rosenkål og syltet rødbeter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.