La småkoke i ytterliger ti minutterDamp blåskjell i ca 5 minutter til de åpner segStek scampiene i litt olje til de får rosa fargeHa skjell, scampi og reker over i pannen og bland alle ingrediensene lett sammenSkru ned varmen og la paellaen stå i et par minutter så smakene blander segKlem over sitronsaft, og ha over hakket persille
Paellaen har mye god smak og er absolutt en rett jeg vil lage igjen. Paella med chorizo (4 personer). Varm 2 ss olje eller smør i stor gryte, traktørpanne eller paellapanne
Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris og kylling
Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram til min egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positiv tilbakemelding på…
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både med skalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
Her får vi brukt vår praktiske Paella-gryte som vi kjøpte i Spania i sommer. Oppskrift til 4 personer. (Vi brukte 1 eske med Carmencita Paella Rice som vi fant på Meny). Oppskrift til 4 personer. (Vi brukte 1 eske med Carmencita Paella Rice som vi fant på Meny)
Her har dere oppskriften på Paella med grønnsaker og kylling. Paella er så godt. Mmmm. Jeg er ikke noe stor fan av sjømat, men det går fint an å lage denne spanske nasjonalretten med en liten vri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.