Hjemmelaget påskekonfekt, herlige smaker.
matgladilavkarbo
matgladilavkarbo
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Jeg lagde tre ulike marsipankonfekt og i tillegg bountysjokolade, alt litt sunnere med søtningserstatninger og mørk sjokolade...
  •  
  • Marsipanen smaksatte jeg med -cognac, -kanel og sitron, -kaffe og valnøtter, og så kokossjokolade al lavkarbo... mmm, dette må bare prøves ble så godt.. Oppskrift marsipan
  • 300 g skåldete, malte mandler
  • 50 g tagatesse
  • 80 g sukrinmelis
  • 2 eggehviter
  • 1 ts sitronsaft
  • Av denne marsipandeigen lagde jeg med tre ulike smaker, himmelske smaker om jeg skal si det selv...
  •  
  • Nr.1 er med kanel og revet sitronskall
  • tilsett i en 3.del av marsipanen,
  • 1/2 liten ts kanel
  • 1 ts revet sitronskall
  •  
  • Nr 2. Kaffe og valnøtter
  • 1/2 ts kaffepulver, gjerne espresso, med 2 dråper varmt vann
  • så mye valnøtter du ønsker , hakket litt smått.
  • Nr. 3 Cognac smak
  • 2 ts cognac i den siste 3 delen av marsipanen.
  • Bounty sjokolade
  • 1 dl sukrin
  • 50 g cocosa, smelt dette sammen.
  • 1 dl fløte
  • 1 dl kokosmelk, tilsett så dette og kok det litt sammen før du har i
  • 200 g kokosmasse
  • Sett det så kjølig 1 times tid.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.