Posted on 19. mai 2016 by EinarNilsen in Endelig helg, Kjapp mat, Middag. Dersom du bor i Norge, kan du vel nesten ikke ha unngått å være borti en eller annen form for «mongolsk biff»
Svart pepper antas å stamme fra India og er svært populær i Kina. Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper"
Den fantastiske søtpoteta, eg liker den bedre og bedre for kvar einaste dag som går. Håper virkelig dere lesere er like stort fan av søtpotet som meg altså, for det våre mange utadisjonelle oppskrifter der eg har brukt søtpotet i det siste
Stroganoff er godt, men sopp stroganoff er utrolig godt. Denne oppskriften kan kanskje virke skremmende til å begynne med når man ser alle ingrediensene, men det er den virkelig ikke
Norsk300 g kyllingbiter100 g bacon (eller etter smak)100 g soppFrisk basilikum eller bladpersilleFløtesaus2,5 dl fløte0,5 terning hønsebuljong1-2 ts pesto1-2 ts dijon sennepsort pepper parmesanost1/2 gul paprika i små biter- Kok opp fløten sammen med hønsebuljong og tilsett pesto, dijon sennep, parmesan og paprika
Nå som fotball-VM i Brasil er i gang, slår jeg til med en rett som du virkelig kan kose deg med. For mange av oss er friterte kyllingklubber ekte comfort food – ja dette er kyllingklubber The American Way
Dette er en fantastisk god grønnsaksuppe med litt pasta og det aller beste, hjemmelaget pesto. Dette er bare så utrolig godt og vi hadde en deilig middag i dag
Lavkarbo, Mine beste oppskrifter Tagged. Kjempegod fiskemiddag. Kokte opp rikelig med vann, godt saltet. Hadde i 2 laubærblad og noen hele pepperkorn og etpar ss hvitvinseddik
En herlig suppe, rask å lage og er virkelig en suppe som varmer. Vi bruker ofte suppe til middag, ikke bare for at det er lettvint, men for at det er god mat og så kan suppe varieres i det uendelige
. Vi er inne i en årstid hvor det smaker ekstra godt med god og varm suppe. Det er rart hvor stor forskjell det er på 9 varmegrader i april/mai og 9 varmegrader i september/oktober
Jeg bare elsker kinamat. Og pekingsuppe er et must når jeg er på restaurant. Har endelig funnet noen oppskrifter som duger, og har mikset litt slik at den har blitt så lik restaurant-suppa som mulig
Dette er en kylling wok med masse smak av friske urter og indiske krydder. Jeg tror faktisk ikke jeg har kjent så stor glede over å lage så enkel mat med så fantastisk resultat noensinne
En litt "Hot" lørdagspizza denne lørdagen, men du verden så god den var, jeg brukte samme oppskrift på selve bunnen som Italiensk pizza som du finner under Pizza/paier på denne bloggen, der finner du også en god og lettvint tomatsaus som er enkel å lage og som er kjempegod til pizza, lag gjerne en stor porsjon og frys ned, så har du tomatsaus til neste gang du lager pizza