Vinnermenyen fra NM for hobbykokker
Hellevalebrokk
Hellevalebrokk
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 stk
  • 2 gulrøtter
  • 1 medium stykke sellerirot
  • 1 purre i tykke skiver
  • 1 gul løk
  • 2 fedd fersk hvitløk
  • 1/2 fennikel i biter
  • 20 pepperkorn
  • 1 ss havsalt
  • 2 stjerneanis
  • 2 ss tomatpuré
  • Hasselnøttene ristes i tørr panne og blandes med kantarellene og krabbekjøttet.Spinat- og ricottakrem:ca. 100 spinat
  • 350 g ricottasalt, peppersitronsaft
  • 2 egg
  • 6 –7 safrantråder løst opp i 2 ss vann (for å få mest ut av fargen)revet skall av 1 sitron
  • 2 egg
  • 8 g blekk fra blekksprut

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.