Her ser dere direktesendungen fra semifinalen og utover ->Live sending NM smoothie og juice. Vi var jo så heldige, at alle som deltok fikk med seg en kjempefin goodie-bag med diverse kjøkkenutstyr fra Wilfa og Fiskars
Aasprong Mikrobryggeri representert med Martin, Frode, Rune og FrankElbilen er fulllastet av ølAlternative kjølemetoderStolte bryggere prøvesmaker brygget
Andebryst fra Gårdsand. Gårdsand er en produsent i Vestfold som setter sin ære i å lage meget gode råvarer, og har vunnet flere priser i NM i kjøttprodukter
Så det kan jo hende det kommer flere innlegg fra Andrè etterhvert. andre skall- og harde biter i overkroppen (kjenn etter med en finger), uten å ta ut mye innmat
Saftig sjokoladekake med krem og forfriskende bær. Oppskriften nedenfor er kun for en kakebunn. Visp eggene for seg, og tilsett det vekselvis med kulturmelken i røren
Norges beste bakst skal kåres i år, og som i fjor og året før skal jeg delta ~blir superglad hvis dere vil stemme på meg ❤ For å stemme gå inn på lenken og trykk på hjerte – du kan stemme en gang pr dag – og fra PC, mobil m
Takk for inspirasjon fra hobbykokken. Se videoen under, fra matpaabordet. Det eneste er at du må planlegge denne baksten godt, for du må faktisk sette deigen kvelden før du skal servere det
Attraversiamo - En blogg om det dagene fylles med!
Finn fram ingrediensene. Timianmarinert svinestek med svor, mango-, chili-, lime-salat og croquetter. Jeg kom over en side kalt Hobbykokken med gode tips til tilbereding av poteter for å gjøre dem sprø og gode utenpå og fluffy og myke inni (se link nederst på siden)
-) Første gang siden NM. -) (ja, ble VG fordi det kom en jente på døra og solgte det - veldig kjekt. 2 bananerSukrin GoldMager kesamAppelsinessens (Natural Frontier fraiHerb)SukrinmelisVaniljepulver Stevia vaniljedråperDel bananene i to på langs, legg de i en panne med smør
Valget ble tatt ut ifra to ting. - jeg har ikke god tid frem mot NM. I dag var vi bedt bort på middag, og jeg valgte å gjøre noe som jeg ikke pleier til tross for at jeg er på konkurransediett – jeg tok med egen mat (
For å lykkes med franske makroner er første utfordring å få marengsen perfekt. Dessverre kan de by på litt av en utfordring, men etter å ha bakt noen titalls brett har jeg gjort meg noen erfaringer som forenkler prosessen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.