Jeg pleier å smake til suppen med litt salt og pepper allerede før jeg har fisken i. Fjern skinn og bein fra fisken om nødvendig, skjær den opp i passe store stykker og strø over litt salt
Surr løk, hvitløk, karriog fennikel i smør i en gryte til alt er mykt. Dette er den beste fiskemiddagen jeg noensinne har smakt og den får selv fiskeskeptikere til å slikke tallerkenen
Hell på vann med buljongterning og la suppen koke i ca. torsk eller sei. Der laget vi utrolig mye god sjømat, og jeg har nå et stort utvalg kjempegode oppskrifter å velge mellom
Det er masse godt og spennende man kan lage med fisk, men det er ikke så lett når mannen i huset liker fisken best kamuflert i en grateng eller i plukkfisk
Derfor, her er forslag på en fiskesuppemedkarri. La det koke på lav varme, med lokk, i ca. Legg i karriog la det svitsje til det ikke freser lenger i gruta
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.