Ingredienser til andebrystmedbakt sjalottløk og sjysaus ✿ -og grønne asparges. Skyen i formen serveres som saus til andebrystet, sammen med den bakte løken
Balansert med litt syrlighet fra yoghurt, friskhet fra friske urter og både substans og krønsj fra nøtter blir dette en munnfull av smaker som danser litt rundt i munnen
Mot slutten av stekingen heller jeg på litt mer appelsinsaft og drysser med revet appelsin skall. Ellers stekes det som jeg alltid har gjort, med litt pepper
Kutt opp basilikum og de soltørkede tomatene, og ha dem i en bolle sammen med fetaosten. Legg kyllingfiletene på et stykke plastfolie med plastfolie over der igjen
Innbakt kylling med sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvparten med en stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.