Gratinert torsk i tomat og sennepssaus
mekomat
mekomat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g torsk (her har jeg brukt fersk torskefilet)
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 ss olivenolje
  • 1/2 purre
  • 1 sjalottløk (finhakket)
  • 4 ss frisk basilikum
  • salt og pepper
  •  
  • Saus
  • 2 dl matfløte
  • 1 ss grov sennep
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 terning fisk eller grønnsaksbuljong (Toro har en glutenfri variant)
  • 2 ss frisk persille
  • (Jeg har hatt i litt maizennajevning for å tykne sausen litt)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.