Han hjalp også til med å lage salat og aioli. Start med å lage Aioli. -) Han vendte først fiskebitene i hvetemel, så i pisket egg og til slutt i griljermel
Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Hva er vel bedre en en varm wraps da. Man blir mat lei innimellom, og det var jeg i dag, mine hjemmelagde knekkebrød (HER) fristet ikke, selv om de egentlig er knakende god
Serverte de med en lavkarbovariant av min alternative remulade. 200 gram seifilee2 never med baconsvor1 eggDelte fisken i passe biter så de ligner fiskepinner. 3 store ss tyrkisk youghurt1 neve finkuttet purreløk1 neve finkuttet fersk persille1 ts finhakket kapers1 ss finhakket sylteagurkSalt og pepper
Kalkunfilet og avokado er alltid med, resten av tilbehøret prøver eg å variere litt. Min favoritt-lunch dei siste vekene har vore lomper* med masse godt fyll
I dag har jeg en rett med en billig og en dyr matvare, så sammen synes jeg det er innafor. De hjemmelagde fiskepinnene har jeg laget av billig seifilet, og den noe dyrere grønnsakspastaen er et ferdigprodukt som består av nesten halvparten erter og brokkoli
Finnbiff er veldig bra alenemat, og er enkelt også for større middager. Finnbiff kjøpes fryst, og er lett å dele i frossen tilstand og bare ta det man skal bruke
Skjær torskefiletene i passende størrelser og krydre de med salt og pepper. Denne retten er har røtter fra Japan, og passer perfekt som forrett, hovedrett eller lunsj
Server feks med rømme og hvitløksdressing og en salat til. #spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #middag #lavkarbo #fiskepinner #hjemmelaget #matfrabunnenav #lavkarbofiskepinner #hverdag #mat #tirsdag
Salat uten dressing er tamme saker, urtedressing laget på denne måten er frisk og velsmakende og passer til de fleste salater om det nå er fisk, kjøtt eller kylling og ekstra god til salater med pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.