Og i tillegg er det raskt og billig å lage og smaker helt nydelig. Supert til lunsj, middag (kan også være et tilbehørtil kjøtt eller fisk) eller til kveldsmat
kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufattelig delikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet
Rør smør og sukker hvitt, tilsett eggene, ett om gangen. Visp til det blir en luftig krem. Ha den i smørkremen og pisk vider til kremen er hvit og luftig
Jeg ble introdusert for oljen da jeg traff venner i Østerrike for noen uker tilbake. Fargen gjør at det blir referert til som "svart gull" - ikke rart - det ser omtrent ut som en god norsk olje av nordsjø-kvalitet, svart med grønnskjær
Fikk du lyst til å prøve. Til å pynte har jeg i dag valgt en litt voksen vri på gresskarene og holder derfor kjeksene stilrene i hvitt og gull, så får jeg lage artige Halloween gresskar til guttene en annen dag
For alt jeg vet kan jeg forvandles fra gullmennekse til sølvmenneske på et par måneder, så da bruker jeg helst ikke dyre dommer på møbler som kanskje må byttes ut
Da kuttet jeg opp løk, grønnsaker og la oppi keramikkforma (som hører til slow cookeren), la i frosne kyllinglår, helte oppå hønsekraft, og krydret til slutt
Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.