Vi benytterderforenhver anledning til å lure en mango inn i middagsmaten for tida. Jeg har vært hektapå mango i mange år, og i det siste har det vært mye bra mango til fin pris i butikken vi bruker mest
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Brød og bakverk. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Ja det er helt sant, og ikke bare jeg men også tenåringen som dagpendler til musikklinja på Gjøvik ,starter nå dagen med deilig, kremete kjøleskapsgrøt
Så NOK en gang - jeg kan IKKE bake. Kylling og kalkunkjøttboller med stekte grønnsaker (litt potet, paprika, gulrot, løk, sjampinjon)Servert med salsa, vårløk og hjemmelaget tzaziki (mager kesam, agurk, hvitløk og himalayasalt)
Helt siden jeg delte jordbær-smoothien med deretidligere i uken har jeg faktisk drukket den hver eneste dag, ellerrettere sagt spist den hver eneste dag, dog med en liten vri i morgest
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.