Grädda brûléerna i 180 grader i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Crème brûlée med smak av kanel passar lika bra nu till dessert i adventstider som avslutning på självaste julafton
Ha gelatinpilver i melken og la dette stå og svelle noen minutter. (jeg har minsket oppskriften til å passe min nye 18" form,og blandet hasselnøtter inn i paranøttene. Stekes 200* 8-10 minutter. Stek 200* ca 8-10 minutter, avkjøl på rist. Sett bollen over vannbad (over en kjele med sydende vann)Pisk 4-5 minutter til gelatinen er smeltet og sjokoladen er godt innsmeltet. Sett sjokoladeblandingen kaldt i 45-60 minutter. Dekk kaken godt til og la den stå i kjøleskap minst 3 timer
Skjær ut firkanter som er litt mindre enn kortsiden av bakeformen. Ukens favoritt oppskrift er en liten miniserie hvor jeg velger ut særlig inspirerende oppskrifter, fra mine favoritt matsider, blogger og blader